Nogales Residence

We were invited to help a local family, who had a design by a family member for their new dream home. However, the design needed help interns of refinement, construction, etc. So we met with the clients and worked thru changing and modifying the original idea into a workable new residence. Using the stunning vistas from the property, the house morphed into a hearty of space that provided views, light, and progression from the formal entryway to the more private master suite in the back. The feel is contemporary, especially with the majority of nearby homes in specific styles. And with the ever presence of the sun in this desert setting, shadows play an integral part. New technologies include VAV mechanical systems, PV array, instant hot water, and spray foam insulation.
Back to Top